Mindfulmeditatie.nl

Jewel Body Mind

Jewel Body Mind is een Yogastudio gelegen aan Markt in Panningen.

Meer informatie over Jewel Body Mind in Panningen

Kom erachter wat Jewel Body Mind voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Jewel Body Mind om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Panningen? Dan ben je bij Jewel Body Mind op de juiste plek. Bij Jewel Body Mind kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Jewel Body Mind in Panningen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Markt in Panningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Panningen of niet, iedereen is welkom bij Jewel Body Mind. Je kan Jewel Body Mind telefonisch bereiken op: 31 6 50260059 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://jewelbodymind.nl/contact/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Jewel Body Mind en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Jewel Body Mind? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jewel Body Mind het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Jewel Body Mind

Bezoekers bekeken ook