Mindfulmeditatie.nl

Yoga Viveka

Yoga Viveka is een Yogastudio gelegen aan Admiraal de Ruyterlaan 134 in Hilversum.

Meer informatie over Yoga Viveka in Hilversum

Kom erachter wat Yoga Viveka voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga Viveka om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Hilversum? Dan ben je bij Yoga Viveka op de juiste plek. Bij Yoga Viveka kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga Viveka in Hilversum is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Admiraal de Ruyterlaan 134 in Hilversum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hilversum of niet, iedereen is welkom bij Yoga Viveka. Je kan Yoga Viveka telefonisch bereiken op: 31 6 49237062 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogaviveka.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga Viveka en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga Viveka? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Viveka het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga Viveka

Bezoekers bekeken ook