Mindfulmeditatie.nl

Jorienosaurus Kinderyoga

Jorienosaurus Kinderyoga is een Yogastudio gelegen aan Zaanstraat 22 in Enschede.

Meer informatie over Jorienosaurus Kinderyoga in Enschede

Kom erachter wat Jorienosaurus Kinderyoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Jorienosaurus Kinderyoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Enschede? Dan ben je bij Jorienosaurus Kinderyoga op de juiste plek. Bij Jorienosaurus Kinderyoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Jorienosaurus Kinderyoga in Enschede is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Zaanstraat 22 in Enschede. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Enschede of niet, iedereen is welkom bij Jorienosaurus Kinderyoga. Je kan Jorienosaurus Kinderyoga telefonisch bereiken op: 31 6 41043547 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://jorienosaurus.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Jorienosaurus Kinderyoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Jorienosaurus Kinderyoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jorienosaurus Kinderyoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Jorienosaurus Kinderyoga

Bezoekers bekeken ook