Mindfulmeditatie.nl

Kundalini Yoga Helenaveen

Kundalini Yoga Helenaveen is een Yogastudio gelegen aan Oude Peelstraat 7 in Helenaveen.

Meer informatie over Kundalini Yoga Helenaveen in Helenaveen

Kom erachter wat Kundalini Yoga Helenaveen voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Kundalini Yoga Helenaveen om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Helenaveen? Dan ben je bij Kundalini Yoga Helenaveen op de juiste plek. Bij Kundalini Yoga Helenaveen kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Kundalini Yoga Helenaveen in Helenaveen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Oude Peelstraat 7 in Helenaveen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Helenaveen of niet, iedereen is welkom bij Kundalini Yoga Helenaveen. Je kan Kundalini Yoga Helenaveen telefonisch bereiken op: 31 6 43418653 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Kundalini Yoga Helenaveen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Kundalini Yoga Helenaveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kundalini Yoga Helenaveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Kundalini Yoga Helenaveen

Bezoekers bekeken ook