Mindfulmeditatie.nl

Keepintouchyoga

Keepintouchyoga is een Yogastudio gelegen aan Oranjelaan 7, Ruimte 8 in Ede.

Meer informatie over Keepintouchyoga in Ede

Kom erachter wat Keepintouchyoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Keepintouchyoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Ede? Dan ben je bij Keepintouchyoga op de juiste plek. Bij Keepintouchyoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Keepintouchyoga in Ede is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Oranjelaan 7, Ruimte 8 in Ede. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ede of niet, iedereen is welkom bij Keepintouchyoga. Je kan Keepintouchyoga telefonisch bereiken op: 31 6 15578990 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.keepintouchyoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Keepintouchyoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Keepintouchyoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keepintouchyoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Keepintouchyoga

Bezoekers bekeken ook