Mindfulmeditatie.nl

Gaya in Balans

Gaya in Balans is een Yogastudio gelegen aan Gripvelden 25 in Roosendaal.

Meer informatie over Gaya in Balans in Roosendaal

Kom erachter wat Gaya in Balans voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Gaya in Balans om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Roosendaal? Dan ben je bij Gaya in Balans op de juiste plek. Bij Gaya in Balans kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Gaya in Balans in Roosendaal is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Gripvelden 25 in Roosendaal. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Roosendaal of niet, iedereen is welkom bij Gaya in Balans. Je kan Gaya in Balans telefonisch bereiken op: 31 6 55337399 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.gayainbalans.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Gaya in Balans en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Gaya in Balans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gaya in Balans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Gaya in Balans

Bezoekers bekeken ook