Mindfulmeditatie.nl

Kompassie Yoga Studio

Kompassie Yoga Studio is een Yogastudio gelegen aan Achterhaven 152 in Rotterdam.

Meer informatie over Kompassie Yoga Studio in Rotterdam

Kom erachter wat Kompassie Yoga Studio voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Kompassie Yoga Studio om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Kompassie Yoga Studio op de juiste plek. Bij Kompassie Yoga Studio kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Kompassie Yoga Studio in Rotterdam is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Achterhaven 152 in Rotterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rotterdam of niet, iedereen is welkom bij Kompassie Yoga Studio. Je kan Kompassie Yoga Studio telefonisch bereiken op: 31 10 304 6064 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.kompassieyoga.nl/yoga-lessen-rotterdam/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Kompassie Yoga Studio en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Kompassie Yoga Studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kompassie Yoga Studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Kompassie Yoga Studio

Bezoekers bekeken ook