Mindfulmeditatie.nl

Kundalini yoga Groningen

Kundalini yoga Groningen is een Yogastudio gelegen aan Winsumerweg 3 in Onderdendam.

Meer informatie over Kundalini yoga Groningen in Onderdendam

Kom erachter wat Kundalini yoga Groningen voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Kundalini yoga Groningen om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Onderdendam? Dan ben je bij Kundalini yoga Groningen op de juiste plek. Bij Kundalini yoga Groningen kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Kundalini yoga Groningen in Onderdendam is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Winsumerweg 3 in Onderdendam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Onderdendam of niet, iedereen is welkom bij Kundalini yoga Groningen. Je kan Kundalini yoga Groningen telefonisch bereiken op: 31 6 40609223 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.kundaliniyogagroningen.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Kundalini yoga Groningen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Kundalini yoga Groningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kundalini yoga Groningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Kundalini yoga Groningen

Bezoekers bekeken ook