Mindfulmeditatie.nl

Yogaplace Urmond

Yogaplace Urmond is een Yogastudio gelegen aan Kampstraat 1 in Urmond.

Meer informatie over Yogaplace Urmond in Urmond

Kom erachter wat Yogaplace Urmond voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yogaplace Urmond om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Urmond? Dan ben je bij Yogaplace Urmond op de juiste plek. Bij Yogaplace Urmond kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yogaplace Urmond in Urmond is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Kampstraat 1 in Urmond. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Urmond of niet, iedereen is welkom bij Yogaplace Urmond. Je kan Yogaplace Urmond telefonisch bereiken op: 31 46 452 8446 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.yogaplace.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yogaplace Urmond en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yogaplace Urmond? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogaplace Urmond het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yogaplace Urmond

Bezoekers bekeken ook