Mindfulmeditatie.nl

Kundaliniyogatexel

Kundaliniyogatexel is een Yogastudio gelegen aan Harkebuurt 5A in Oosterend.

Meer informatie over Kundaliniyogatexel in Oosterend

Kom erachter wat Kundaliniyogatexel voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Kundaliniyogatexel om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Oosterend? Dan ben je bij Kundaliniyogatexel op de juiste plek. Bij Kundaliniyogatexel kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Kundaliniyogatexel in Oosterend is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Harkebuurt 5A in Oosterend. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oosterend of niet, iedereen is welkom bij Kundaliniyogatexel. Je kan Kundaliniyogatexel telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Kundaliniyogatexel en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Kundaliniyogatexel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kundaliniyogatexel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Kundaliniyogatexel

Bezoekers bekeken ook