Mindfulmeditatie.nl

De Pioenroos Bladel

De Pioenroos Bladel is een Yogastudio gelegen aan Berschotten 8 in Bladel.

Meer informatie over De Pioenroos Bladel in Bladel

Kom erachter wat De Pioenroos Bladel voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek De Pioenroos Bladel om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Bladel? Dan ben je bij De Pioenroos Bladel op de juiste plek. Bij De Pioenroos Bladel kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

De Pioenroos Bladel in Bladel is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Berschotten 8 in Bladel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bladel of niet, iedereen is welkom bij De Pioenroos Bladel. Je kan De Pioenroos Bladel telefonisch bereiken op: 31 6 52677703 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.depioenroosbladel.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar De Pioenroos Bladel en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De Pioenroos Bladel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Pioenroos Bladel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. De Pioenroos Bladel

Bezoekers bekeken ook