Mindfulmeditatie.nl

Laura's Yoga

Laura's Yoga is een Yogastudio gelegen aan Vuurlijn 50 in De Kwakel.

Meer informatie over Laura's Yoga in De Kwakel

Kom erachter wat Laura's Yoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Laura's Yoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van De Kwakel? Dan ben je bij Laura's Yoga op de juiste plek. Bij Laura's Yoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Laura's Yoga in De Kwakel is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Vuurlijn 50 in De Kwakel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in De Kwakel of niet, iedereen is welkom bij Laura's Yoga. Je kan Laura's Yoga telefonisch bereiken op: 31 6 21653547 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.laurasyoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Laura's Yoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Laura's Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Laura's Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Laura’s Yoga

Bezoekers bekeken ook