Mindfulmeditatie.nl

Kundalini Yoga Wageningen

Kundalini Yoga Wageningen is een Yogastudio gelegen aan Haagsteeg 4 in Wageningen.

Meer informatie over Kundalini Yoga Wageningen in Wageningen

Kom erachter wat Kundalini Yoga Wageningen voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Kundalini Yoga Wageningen om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Wageningen? Dan ben je bij Kundalini Yoga Wageningen op de juiste plek. Bij Kundalini Yoga Wageningen kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Kundalini Yoga Wageningen in Wageningen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Haagsteeg 4 in Wageningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wageningen of niet, iedereen is welkom bij Kundalini Yoga Wageningen. Je kan Kundalini Yoga Wageningen telefonisch bereiken op: 31 6 20787235 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://kundaliniyogawageningen.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Kundalini Yoga Wageningen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Kundalini Yoga Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kundalini Yoga Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Kundalini Yoga Wageningen

Bezoekers bekeken ook