Mindfulmeditatie.nl

Lekker Laeve!

Lekker Laeve! is een Yogastudio gelegen aan Bloeinest businesscampus, Ruijsstraat 65a in Helden.

Meer informatie over Lekker Laeve! in Helden

Kom erachter wat Lekker Laeve! voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Lekker Laeve! om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Helden? Dan ben je bij Lekker Laeve! op de juiste plek. Bij Lekker Laeve! kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Lekker Laeve! in Helden is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Bloeinest businesscampus, Ruijsstraat 65a in Helden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Helden of niet, iedereen is welkom bij Lekker Laeve!. Je kan Lekker Laeve! telefonisch bereiken op: 31 6 41679400 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.lekkerlaeve.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Lekker Laeve! en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Lekker Laeve!? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lekker Laeve! het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Lekker Laeve!

Bezoekers bekeken ook