Mindfulmeditatie.nl

Licht op Yoga

Licht op Yoga is een Yogastudio gelegen aan Kruisstraat 53 in Eindhoven.

Meer informatie over Licht op Yoga in Eindhoven

Kom erachter wat Licht op Yoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Licht op Yoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Eindhoven? Dan ben je bij Licht op Yoga op de juiste plek. Bij Licht op Yoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Licht op Yoga in Eindhoven is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Kruisstraat 53 in Eindhoven. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Eindhoven of niet, iedereen is welkom bij Licht op Yoga. Je kan Licht op Yoga telefonisch bereiken op: 31 6 30410035 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.lichtopyoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Licht op Yoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Licht op Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Licht op Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Licht op Yoga

Bezoekers bekeken ook