Mindfulmeditatie.nl

Luna Solis Yogastudio

Luna Solis Yogastudio is een Yogastudio gelegen aan Donauring 31 in Veghel.

Meer informatie over Luna Solis Yogastudio in Veghel

Kom erachter wat Luna Solis Yogastudio voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Luna Solis Yogastudio om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Veghel? Dan ben je bij Luna Solis Yogastudio op de juiste plek. Bij Luna Solis Yogastudio kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Luna Solis Yogastudio in Veghel is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Donauring 31 in Veghel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Veghel of niet, iedereen is welkom bij Luna Solis Yogastudio. Je kan Luna Solis Yogastudio telefonisch bereiken op: 31 6 29207487 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.lunasolisyoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Luna Solis Yogastudio en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Luna Solis Yogastudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Luna Solis Yogastudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Luna Solis Yogastudio

Bezoekers bekeken ook