Mindfulmeditatie.nl

Yogacentrum Oost-West

Yogacentrum Oost-West is een Yogastudio gelegen aan Zouavenlaan 8 in Tilburg.

Meer informatie over Yogacentrum Oost-West in Tilburg

Kom erachter wat Yogacentrum Oost-West voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yogacentrum Oost-West om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Tilburg? Dan ben je bij Yogacentrum Oost-West op de juiste plek. Bij Yogacentrum Oost-West kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yogacentrum Oost-West in Tilburg is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Zouavenlaan 8 in Tilburg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Tilburg of niet, iedereen is welkom bij Yogacentrum Oost-West. Je kan Yogacentrum Oost-West telefonisch bereiken op: 31 13 543 5181 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogacentrumoostwest.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yogacentrum Oost-West en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yogacentrum Oost-West? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogacentrum Oost-West het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yogacentrum Oost-West

Bezoekers bekeken ook