Mindfulmeditatie.nl

Marijke Yoga en Pilates

Marijke Yoga en Pilates is een Yogastudio gelegen aan Molenstraat 3 in Borger.

Meer informatie over Marijke Yoga en Pilates in Borger

Kom erachter wat Marijke Yoga en Pilates voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Marijke Yoga en Pilates om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Borger? Dan ben je bij Marijke Yoga en Pilates op de juiste plek. Bij Marijke Yoga en Pilates kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Marijke Yoga en Pilates in Borger is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Molenstraat 3 in Borger. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Borger of niet, iedereen is welkom bij Marijke Yoga en Pilates. Je kan Marijke Yoga en Pilates telefonisch bereiken op: 31 6 14127957 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.facebook.com/MarijkeYogaenPilates

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Marijke Yoga en Pilates en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Marijke Yoga en Pilates? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marijke Yoga en Pilates het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Marijke Yoga en Pilates

Bezoekers bekeken ook