Mindfulmeditatie.nl

Studio Sadhana

Studio Sadhana is een Yogastudio gelegen aan Netarisappel 42 in Sint Annaparochie.

Meer informatie over Studio Sadhana in Sint Annaparochie

Kom erachter wat Studio Sadhana voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Studio Sadhana om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Sint Annaparochie? Dan ben je bij Studio Sadhana op de juiste plek. Bij Studio Sadhana kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Studio Sadhana in Sint Annaparochie is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Netarisappel 42 in Sint Annaparochie. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sint Annaparochie of niet, iedereen is welkom bij Studio Sadhana. Je kan Studio Sadhana telefonisch bereiken op: 31 518 403 806 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Studio Sadhana en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Studio Sadhana? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Sadhana het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Studio Sadhana

Bezoekers bekeken ook