Mindfulmeditatie.nl

Marlijn Mind&Body

Marlijn Mind&Body is een Yogastudio gelegen aan Kloosterdijk 4A in Aalten.

Meer informatie over Marlijn Mind&Body in Aalten

Kom erachter wat Marlijn Mind&Body voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Marlijn Mind&Body om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Aalten? Dan ben je bij Marlijn Mind&Body op de juiste plek. Bij Marlijn Mind&Body kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Marlijn Mind&Body in Aalten is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Kloosterdijk 4A in Aalten. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Aalten of niet, iedereen is welkom bij Marlijn Mind&Body. Je kan Marlijn Mind&Body telefonisch bereiken op: 31 6 24147081 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.marlijn-mindbody.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Marlijn Mind&Body en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Marlijn Mind&Body? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marlijn Mind&Body het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Marlijn Mind&Body

Bezoekers bekeken ook