Mindfulmeditatie.nl

Yogawieteke

Yogawieteke is een Yogastudio gelegen aan Oosterhamriklaan 261a in Groningen.

Meer informatie over Yogawieteke in Groningen

Kom erachter wat Yogawieteke voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yogawieteke om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Groningen? Dan ben je bij Yogawieteke op de juiste plek. Bij Yogawieteke kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yogawieteke in Groningen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Oosterhamriklaan 261a in Groningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Groningen of niet, iedereen is welkom bij Yogawieteke. Je kan Yogawieteke telefonisch bereiken op: 31 6 15244463 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogawieteke.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yogawieteke en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yogawieteke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogawieteke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yogawieteke

Bezoekers bekeken ook