Mindfulmeditatie.nl

Mind Movement

Mind Movement is een Lifecoach gelegen aan Bierstraat 123A in Rotterdam.

Meer informatie over Mind Movement in Rotterdam

Kom erachter wat Mind Movement voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Mind Movement om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Lifecoach in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Mind Movement op de juiste plek. Bij Mind Movement kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Mind Movement in Rotterdam is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Lifecoach is gelegen aan Bierstraat 123A in Rotterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rotterdam of niet, iedereen is welkom bij Mind Movement. Je kan Mind Movement telefonisch bereiken op: 31 10 752 3018 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.mindmovementapp.com/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Mind Movement en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Mind Movement? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mind Movement het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Mind Movement

Bezoekers bekeken ook