Mindfulmeditatie.nl

Mindful State- Mindfulness, yoga- en welzijnscentrum Drachten

Mindful State- Mindfulness, yoga- en welzijnscentrum Drachten is een Trainingscentrum gelegen aan Moleneind Zuidzijde 25 in Drachten.

Meer informatie over Mindful State- Mindfulness, yoga- en welzijnscentrum Drachten in Drachten

Kom erachter wat Mindful State- Mindfulness, yoga- en welzijnscentrum Drachten voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Mindful State- Mindfulness, yoga- en welzijnscentrum Drachten om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Trainingscentrum in de buurt van Drachten? Dan ben je bij Mindful State- Mindfulness, yoga- en welzijnscentrum Drachten op de juiste plek. Bij Mindful State- Mindfulness, yoga- en welzijnscentrum Drachten kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Mindful State- Mindfulness, yoga- en welzijnscentrum Drachten in Drachten is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Trainingscentrum is gelegen aan Moleneind Zuidzijde 25 in Drachten. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Drachten of niet, iedereen is welkom bij Mindful State- Mindfulness, yoga- en welzijnscentrum Drachten. Je kan Mindful State- Mindfulness, yoga- en welzijnscentrum Drachten telefonisch bereiken op: 31 6 24210455 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.mindfulstate.org/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Mindful State- Mindfulness, yoga- en welzijnscentrum Drachten en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Mindful State- Mindfulness, yoga- en welzijnscentrum Drachten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mindful State- Mindfulness, yoga- en welzijnscentrum Drachten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Mindful State- Mindfulness, yoga- en welzijnscentrum Drachten

Bezoekers bekeken ook