Mindfulmeditatie.nl

Blije Boeddha Yoga

Blije Boeddha Yoga is een Yogastudio gelegen aan Bergselaan 321 A in Rotterdam.

Meer informatie over Blije Boeddha Yoga in Rotterdam

Kom erachter wat Blije Boeddha Yoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Blije Boeddha Yoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Blije Boeddha Yoga op de juiste plek. Bij Blije Boeddha Yoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Blije Boeddha Yoga in Rotterdam is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Bergselaan 321 A in Rotterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rotterdam of niet, iedereen is welkom bij Blije Boeddha Yoga. Je kan Blije Boeddha Yoga telefonisch bereiken op: 31 6 25465549 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.blijeboeddhayoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Blije Boeddha Yoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Blije Boeddha Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blije Boeddha Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Blije Boeddha Yoga

Bezoekers bekeken ook