Mindfulmeditatie.nl

Minecelestial

Minecelestial is een Yogastudio gelegen aan Molenwei 40 in Hoogkarspel.

Meer informatie over Minecelestial in Hoogkarspel

Kom erachter wat Minecelestial voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Minecelestial om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Hoogkarspel? Dan ben je bij Minecelestial op de juiste plek. Bij Minecelestial kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Minecelestial in Hoogkarspel is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Molenwei 40 in Hoogkarspel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hoogkarspel of niet, iedereen is welkom bij Minecelestial. Je kan Minecelestial telefonisch bereiken op: 31 6 51042240 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://minecelestial.com/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Minecelestial en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Minecelestial? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Minecelestial het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Minecelestial

Bezoekers bekeken ook