Mindfulmeditatie.nl

Moment van aandacht, Mindfulness en Yoga

Moment van aandacht, Mindfulness en Yoga is een Trainingscentrum gelegen aan De Wetstraat 24 in Arnhem.

Meer informatie over Moment van aandacht, Mindfulness en Yoga in Arnhem

Kom erachter wat Moment van aandacht, Mindfulness en Yoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Moment van aandacht, Mindfulness en Yoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Trainingscentrum in de buurt van Arnhem? Dan ben je bij Moment van aandacht, Mindfulness en Yoga op de juiste plek. Bij Moment van aandacht, Mindfulness en Yoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Moment van aandacht, Mindfulness en Yoga in Arnhem is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Trainingscentrum is gelegen aan De Wetstraat 24 in Arnhem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Arnhem of niet, iedereen is welkom bij Moment van aandacht, Mindfulness en Yoga. Je kan Moment van aandacht, Mindfulness en Yoga telefonisch bereiken op: 31 6 54723312 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.yogamoment.net/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Moment van aandacht, Mindfulness en Yoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Moment van aandacht, Mindfulness en Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Moment van aandacht, Mindfulness en Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Moment van aandacht, Mindfulness en Yoga

Bezoekers bekeken ook