Mindfulmeditatie.nl

YogaTemple

YogaTemple is een Yogastudio gelegen aan Swaenswijkplaats 15 in Alphen aan den Rijn.

Meer informatie over YogaTemple in Alphen aan den Rijn

Kom erachter wat YogaTemple voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek YogaTemple om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Alphen aan den Rijn? Dan ben je bij YogaTemple op de juiste plek. Bij YogaTemple kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

YogaTemple in Alphen aan den Rijn is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Swaenswijkplaats 15 in Alphen aan den Rijn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Alphen aan den Rijn of niet, iedereen is welkom bij YogaTemple. Je kan YogaTemple telefonisch bereiken op: 31 6 42535320 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.yogatemple.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar YogaTemple en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij YogaTemple? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je YogaTemple het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. YogaTemple

Bezoekers bekeken ook