Mindfulmeditatie.nl

My Yoga Space

My Yoga Space is een Yogastudio gelegen aan Standhasenstraat 24 in Dordrecht.

Meer informatie over My Yoga Space in Dordrecht

Kom erachter wat My Yoga Space voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek My Yoga Space om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Dordrecht? Dan ben je bij My Yoga Space op de juiste plek. Bij My Yoga Space kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

My Yoga Space in Dordrecht is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Standhasenstraat 24 in Dordrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Dordrecht of niet, iedereen is welkom bij My Yoga Space. Je kan My Yoga Space telefonisch bereiken op: 31 6 51601881 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.myyogaspace.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar My Yoga Space en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij My Yoga Space? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je My Yoga Space het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. My Yoga Space

Bezoekers bekeken ook