Mindfulmeditatie.nl

Yoga met Iris

Yoga met Iris is een Yogadocent gelegen aan Vughterweg 80 in s-Hertogenbosch.

Meer informatie over Yoga met Iris in s-Hertogenbosch

Kom erachter wat Yoga met Iris voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga met Iris om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogadocent in de buurt van s-Hertogenbosch? Dan ben je bij Yoga met Iris op de juiste plek. Bij Yoga met Iris kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga met Iris in s-Hertogenbosch is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogadocent is gelegen aan Vughterweg 80 in s-Hertogenbosch. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in s-Hertogenbosch of niet, iedereen is welkom bij Yoga met Iris. Je kan Yoga met Iris telefonisch bereiken op: 31 6 18546886 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.irisbolk.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga met Iris en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga met Iris? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga met Iris het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga met Iris

Bezoekers bekeken ook