Mindfulmeditatie.nl

myKOSMOSyoga

myKOSMOSyoga is een Yogastudio gelegen aan Langerakkerweg 6 in Schoonhoven.

Meer informatie over myKOSMOSyoga in Schoonhoven

Kom erachter wat myKOSMOSyoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek myKOSMOSyoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Schoonhoven? Dan ben je bij myKOSMOSyoga op de juiste plek. Bij myKOSMOSyoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

myKOSMOSyoga in Schoonhoven is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Langerakkerweg 6 in Schoonhoven. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Schoonhoven of niet, iedereen is welkom bij myKOSMOSyoga. Je kan myKOSMOSyoga telefonisch bereiken op: 31 6 37226739 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.mykosmos.yoga/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar myKOSMOSyoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij myKOSMOSyoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je myKOSMOSyoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. myKOSMOSyoga

Bezoekers bekeken ook