Mindfulmeditatie.nl

In Balance Yoga

In Balance Yoga is een Yogastudio gelegen aan Vrouwestraat 34a in Vlissingen.

Meer informatie over In Balance Yoga in Vlissingen

Kom erachter wat In Balance Yoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek In Balance Yoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Vlissingen? Dan ben je bij In Balance Yoga op de juiste plek. Bij In Balance Yoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

In Balance Yoga in Vlissingen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Vrouwestraat 34a in Vlissingen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Vlissingen of niet, iedereen is welkom bij In Balance Yoga. Je kan In Balance Yoga telefonisch bereiken op: 31 6 11322853 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.in-balance-yoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar In Balance Yoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij In Balance Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je In Balance Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. In Balance Yoga

Bezoekers bekeken ook