Mindfulmeditatie.nl

Namah Yoga

Namah Yoga is een Yogastudio gelegen aan Monseigneur Zwijsenstraat 5-9 in s-Hertogenbosch.

Meer informatie over Namah Yoga in s-Hertogenbosch

Kom erachter wat Namah Yoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Namah Yoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van s-Hertogenbosch? Dan ben je bij Namah Yoga op de juiste plek. Bij Namah Yoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Namah Yoga in s-Hertogenbosch is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Monseigneur Zwijsenstraat 5-9 in s-Hertogenbosch. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in s-Hertogenbosch of niet, iedereen is welkom bij Namah Yoga. Je kan Namah Yoga telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.namahyoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Namah Yoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Namah Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Namah Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Namah Yoga

Bezoekers bekeken ook