Mindfulmeditatie.nl

Namasté Yoga Veghel

Namasté Yoga Veghel is een Yogastudio gelegen aan Heilig Hartplein 6 in Veghel.

Meer informatie over Namasté Yoga Veghel in Veghel

Kom erachter wat Namasté Yoga Veghel voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Namasté Yoga Veghel om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Veghel? Dan ben je bij Namasté Yoga Veghel op de juiste plek. Bij Namasté Yoga Veghel kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Namasté Yoga Veghel in Veghel is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Heilig Hartplein 6 in Veghel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Veghel of niet, iedereen is welkom bij Namasté Yoga Veghel. Je kan Namasté Yoga Veghel telefonisch bereiken op: 31 6 12299631 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.namaste-yoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Namasté Yoga Veghel en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Namasté Yoga Veghel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Namasté Yoga Veghel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Namasté Yoga Veghel

Bezoekers bekeken ook