Mindfulmeditatie.nl

Studio Marychi

Studio Marychi is een Yogastudio gelegen aan Neerwal 34 in Helmond.

Meer informatie over Studio Marychi in Helmond

Kom erachter wat Studio Marychi voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Studio Marychi om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Helmond? Dan ben je bij Studio Marychi op de juiste plek. Bij Studio Marychi kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Studio Marychi in Helmond is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Neerwal 34 in Helmond. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Helmond of niet, iedereen is welkom bij Studio Marychi. Je kan Studio Marychi telefonisch bereiken op: 31 6 21566478 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.studiomarychi.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Studio Marychi en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Studio Marychi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Marychi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Studio Marychi

Bezoekers bekeken ook