Mindfulmeditatie.nl

New Life Yoga

New Life Yoga is een Yogastudio gelegen aan Achterwetering 8 in Schoonhoven.

Meer informatie over New Life Yoga in Schoonhoven

Kom erachter wat New Life Yoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek New Life Yoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Schoonhoven? Dan ben je bij New Life Yoga op de juiste plek. Bij New Life Yoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

New Life Yoga in Schoonhoven is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Achterwetering 8 in Schoonhoven. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Schoonhoven of niet, iedereen is welkom bij New Life Yoga. Je kan New Life Yoga telefonisch bereiken op: 31 6 38750258 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.newlifeyoga.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar New Life Yoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij New Life Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je New Life Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. New Life Yoga

Bezoekers bekeken ook