Mindfulmeditatie.nl

Vital Energy Center

Vital Energy Center is een Yogastudio gelegen aan Industrieweg 21 in Wageningen.

Meer informatie over Vital Energy Center in Wageningen

Kom erachter wat Vital Energy Center voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Vital Energy Center om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Wageningen? Dan ben je bij Vital Energy Center op de juiste plek. Bij Vital Energy Center kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Vital Energy Center in Wageningen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Industrieweg 21 in Wageningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wageningen of niet, iedereen is welkom bij Vital Energy Center. Je kan Vital Energy Center telefonisch bereiken op: 31 6 29336060 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://vitalenergycenter.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Vital Energy Center en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Vital Energy Center? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vital Energy Center het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Vital Energy Center

Bezoekers bekeken ook