Mindfulmeditatie.nl

One Body and Mind

One Body and Mind is een Yogastudio gelegen aan Marisstraat 40 in Geleen.

Meer informatie over One Body and Mind in Geleen

Kom erachter wat One Body and Mind voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek One Body and Mind om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Geleen? Dan ben je bij One Body and Mind op de juiste plek. Bij One Body and Mind kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

One Body and Mind in Geleen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Marisstraat 40 in Geleen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Geleen of niet, iedereen is welkom bij One Body and Mind. Je kan One Body and Mind telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.one-bodyandmind.com/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar One Body and Mind en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij One Body and Mind? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je One Body and Mind het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. One Body and Mind

Bezoekers bekeken ook