Mindfulmeditatie.nl

Yoga Studio Jnana

Yoga Studio Jnana is een Yogastudio gelegen aan Industriestraat 30 in Delft.

Meer informatie over Yoga Studio Jnana in Delft

Kom erachter wat Yoga Studio Jnana voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga Studio Jnana om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Delft? Dan ben je bij Yoga Studio Jnana op de juiste plek. Bij Yoga Studio Jnana kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga Studio Jnana in Delft is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Industriestraat 30 in Delft. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Delft of niet, iedereen is welkom bij Yoga Studio Jnana. Je kan Yoga Studio Jnana telefonisch bereiken op: 31 6 25098573 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.jnana.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga Studio Jnana en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga Studio Jnana? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Studio Jnana het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga Studio Jnana

Bezoekers bekeken ook