Mindfulmeditatie.nl

Piramide aan de Waal - yogacentrum en vergaderlocatie

Piramide aan de Waal - yogacentrum en vergaderlocatie is een Multifunctionele ruimte gelegen aan Munnikhofsestraat 28 in Gendt.

Meer informatie over Piramide aan de Waal - yogacentrum en vergaderlocatie in Gendt

Kom erachter wat Piramide aan de Waal - yogacentrum en vergaderlocatie voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Piramide aan de Waal - yogacentrum en vergaderlocatie om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Multifunctionele ruimte in de buurt van Gendt? Dan ben je bij Piramide aan de Waal - yogacentrum en vergaderlocatie op de juiste plek. Bij Piramide aan de Waal - yogacentrum en vergaderlocatie kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Piramide aan de Waal - yogacentrum en vergaderlocatie in Gendt is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Multifunctionele ruimte is gelegen aan Munnikhofsestraat 28 in Gendt. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Gendt of niet, iedereen is welkom bij Piramide aan de Waal - yogacentrum en vergaderlocatie. Je kan Piramide aan de Waal - yogacentrum en vergaderlocatie telefonisch bereiken op: 31 6 54344499 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.piramideaandewaal.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Piramide aan de Waal - yogacentrum en vergaderlocatie en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Piramide aan de Waal - yogacentrum en vergaderlocatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Piramide aan de Waal - yogacentrum en vergaderlocatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Piramide aan de Waal – yogacentrum en vergaderlocatie

Bezoekers bekeken ook