Mindfulmeditatie.nl

Praktijk de Balans

Praktijk de Balans is een Yogastudio gelegen aan Terppad 1 in Wieringerwerf.

Meer informatie over Praktijk de Balans in Wieringerwerf

Kom erachter wat Praktijk de Balans voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Praktijk de Balans om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Wieringerwerf? Dan ben je bij Praktijk de Balans op de juiste plek. Bij Praktijk de Balans kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Praktijk de Balans in Wieringerwerf is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Terppad 1 in Wieringerwerf. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wieringerwerf of niet, iedereen is welkom bij Praktijk de Balans. Je kan Praktijk de Balans telefonisch bereiken op: 31 6 46077941 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://praktijkdebalans.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Praktijk de Balans en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Praktijk de Balans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk de Balans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Praktijk de Balans

Bezoekers bekeken ook