Mindfulmeditatie.nl

Yogastudio ASana

Yogastudio ASana is een Yogastudio gelegen aan Van Swinderenstraat 17 Loods 17 Ingang Oper in Balk.

Meer informatie over Yogastudio ASana in Balk

Kom erachter wat Yogastudio ASana voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yogastudio ASana om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Balk? Dan ben je bij Yogastudio ASana op de juiste plek. Bij Yogastudio ASana kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yogastudio ASana in Balk is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Van Swinderenstraat 17 Loods 17 Ingang Oper in Balk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Balk of niet, iedereen is welkom bij Yogastudio ASana. Je kan Yogastudio ASana telefonisch bereiken op: 31 6 12044456 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yogastudio ASana en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yogastudio ASana? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogastudio ASana het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yogastudio ASana

Bezoekers bekeken ook