Mindfulmeditatie.nl

Praktijk Jennet Meppelink

Praktijk Jennet Meppelink is een Coach gelegen aan Nynke van Hichtumwei 40 in Leeuwarden.

Meer informatie over Praktijk Jennet Meppelink in Leeuwarden

Kom erachter wat Praktijk Jennet Meppelink voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Praktijk Jennet Meppelink om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Coach in de buurt van Leeuwarden? Dan ben je bij Praktijk Jennet Meppelink op de juiste plek. Bij Praktijk Jennet Meppelink kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Praktijk Jennet Meppelink in Leeuwarden is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Coach is gelegen aan Nynke van Hichtumwei 40 in Leeuwarden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leeuwarden of niet, iedereen is welkom bij Praktijk Jennet Meppelink. Je kan Praktijk Jennet Meppelink telefonisch bereiken op: 31 6 46242802 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.jennetmeppelink.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Praktijk Jennet Meppelink en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Praktijk Jennet Meppelink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk Jennet Meppelink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Praktijk Jennet Meppelink

Bezoekers bekeken ook