Mindfulmeditatie.nl

Yoga Studio Saffrie

Yoga Studio Saffrie is een Yogastudio gelegen aan Kapteijnlaan 29 in Veldhoven.

Meer informatie over Yoga Studio Saffrie in Veldhoven

Kom erachter wat Yoga Studio Saffrie voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga Studio Saffrie om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Veldhoven? Dan ben je bij Yoga Studio Saffrie op de juiste plek. Bij Yoga Studio Saffrie kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga Studio Saffrie in Veldhoven is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Kapteijnlaan 29 in Veldhoven. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Veldhoven of niet, iedereen is welkom bij Yoga Studio Saffrie. Je kan Yoga Studio Saffrie telefonisch bereiken op: 31 6 24516546 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://studiosaffrie.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga Studio Saffrie en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga Studio Saffrie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga Studio Saffrie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga Studio Saffrie

Bezoekers bekeken ook