Mindfulmeditatie.nl

Praktijk Liefland

Praktijk Liefland is een Yogastudio gelegen aan Kooiweg West 8 in Culemborg.

Meer informatie over Praktijk Liefland in Culemborg

Kom erachter wat Praktijk Liefland voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Praktijk Liefland om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Culemborg? Dan ben je bij Praktijk Liefland op de juiste plek. Bij Praktijk Liefland kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Praktijk Liefland in Culemborg is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Kooiweg West 8 in Culemborg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Culemborg of niet, iedereen is welkom bij Praktijk Liefland. Je kan Praktijk Liefland telefonisch bereiken op: 31 345 642 353 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.liefland.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Praktijk Liefland en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Praktijk Liefland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk Liefland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Praktijk Liefland

Bezoekers bekeken ook