Mindfulmeditatie.nl

Yoga van het hart studio

Yoga van het hart studio is een Yogastudio gelegen aan Gerrit Varwijkplein 7 in Zeddam.

Meer informatie over Yoga van het hart studio in Zeddam

Kom erachter wat Yoga van het hart studio voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Yoga van het hart studio om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Zeddam? Dan ben je bij Yoga van het hart studio op de juiste plek. Bij Yoga van het hart studio kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Yoga van het hart studio in Zeddam is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Gerrit Varwijkplein 7 in Zeddam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zeddam of niet, iedereen is welkom bij Yoga van het hart studio. Je kan Yoga van het hart studio telefonisch bereiken op: 31 6 48498073 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://yogavanhethart-studio.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Yoga van het hart studio en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Yoga van het hart studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yoga van het hart studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Yoga van het hart studio

Bezoekers bekeken ook