Mindfulmeditatie.nl

Praktijk MarAnanda

Praktijk MarAnanda is een Yogastudio gelegen aan Spoorstraat 50 in Ulrum.

Meer informatie over Praktijk MarAnanda in Ulrum

Kom erachter wat Praktijk MarAnanda voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Praktijk MarAnanda om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Ulrum? Dan ben je bij Praktijk MarAnanda op de juiste plek. Bij Praktijk MarAnanda kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Praktijk MarAnanda in Ulrum is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Spoorstraat 50 in Ulrum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ulrum of niet, iedereen is welkom bij Praktijk MarAnanda. Je kan Praktijk MarAnanda telefonisch bereiken op: 31 594 697 005 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.marananda.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Praktijk MarAnanda en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Praktijk MarAnanda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk MarAnanda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Praktijk MarAnanda

Bezoekers bekeken ook