Mindfulmeditatie.nl

La Scimmia Yoga

La Scimmia Yoga is een Yogastudio gelegen aan Looerheideweg in Bergeijk.

Meer informatie over La Scimmia Yoga in Bergeijk

Kom erachter wat La Scimmia Yoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek La Scimmia Yoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Bergeijk? Dan ben je bij La Scimmia Yoga op de juiste plek. Bij La Scimmia Yoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

La Scimmia Yoga in Bergeijk is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Looerheideweg in Bergeijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bergeijk of niet, iedereen is welkom bij La Scimmia Yoga. Je kan La Scimmia Yoga telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.lascimmiayoga.com/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar La Scimmia Yoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij La Scimmia Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Scimmia Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. La Scimmia Yoga

Bezoekers bekeken ook