Mindfulmeditatie.nl

Praktijk Marloes van Korven

Praktijk Marloes van Korven is een Yogastudio gelegen aan Joseph Schulteweg 9 in Steensel.

Meer informatie over Praktijk Marloes van Korven in Steensel

Kom erachter wat Praktijk Marloes van Korven voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Praktijk Marloes van Korven om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Steensel? Dan ben je bij Praktijk Marloes van Korven op de juiste plek. Bij Praktijk Marloes van Korven kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Praktijk Marloes van Korven in Steensel is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Joseph Schulteweg 9 in Steensel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Steensel of niet, iedereen is welkom bij Praktijk Marloes van Korven. Je kan Praktijk Marloes van Korven telefonisch bereiken op: 31 6 13308561 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.marloesvankorven.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Praktijk Marloes van Korven en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Praktijk Marloes van Korven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk Marloes van Korven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Praktijk Marloes van Korven

Bezoekers bekeken ook