Mindfulmeditatie.nl

Sadana Yoga en Aanraking

Sadana Yoga en Aanraking is een Yogastudio gelegen aan De Oude Kamp 22 in Rosmalen.

Meer informatie over Sadana Yoga en Aanraking in Rosmalen

Kom erachter wat Sadana Yoga en Aanraking voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Sadana Yoga en Aanraking om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Rosmalen? Dan ben je bij Sadana Yoga en Aanraking op de juiste plek. Bij Sadana Yoga en Aanraking kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Sadana Yoga en Aanraking in Rosmalen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan De Oude Kamp 22 in Rosmalen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rosmalen of niet, iedereen is welkom bij Sadana Yoga en Aanraking. Je kan Sadana Yoga en Aanraking telefonisch bereiken op: 31 6 47446740 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.sadana-rosmalen.nl/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Sadana Yoga en Aanraking en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Sadana Yoga en Aanraking? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sadana Yoga en Aanraking het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Sadana Yoga en Aanraking

Bezoekers bekeken ook