Mindfulmeditatie.nl

Studio MoYoga

Studio MoYoga is een Yogastudio gelegen aan Van Ostadestraat 2 in Assen.

Meer informatie over Studio MoYoga in Assen

Kom erachter wat Studio MoYoga voor jou kan betekenen. Met individuele yogatrainingen, groepslessen en grote evenementen is er voor ieder wel een eigen manier van yoga. Bezoek Studio MoYoga om een betere versie van jezelf te worden. 

Ben jij opzoek naar een Yogastudio in de buurt van Assen? Dan ben je bij Studio MoYoga op de juiste plek. Bij Studio MoYoga kun je helemaal tot rust komen en weer een worden met je ware aard. Stretch je hele lijf en werk aan de kracht in je spieren.

Studio MoYoga in Assen is de plek om je weer helemaal fit te voelen. Deze Yogastudio is gelegen aan Van Ostadestraat 2 in Assen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Assen of niet, iedereen is welkom bij Studio MoYoga. Je kan Studio MoYoga telefonisch bereiken op: 31 6 29045726 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.studiomo.yoga/

Ben jij klaar om weer helemaal zen te worden, kom naar Studio MoYoga en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Studio MoYoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio MoYoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. yogastudio
  2. Studio MoYoga

Bezoekers bekeken ook